Despre noi

Despre noi

Hard XTM SRL (Contakt)

Societatea noastra, Hard XTM SRL a inceput in toamna anului 2010 segmentul de dsitributie si incarcare a cartuselor de imprimante, copiatoare si faxuri, propunandu-ne sa fim printre cei mai buni in piata. Vasta experienta in domeniul consumabilelor ne ajuta sa oferim clientilor nostri cele mai bune solutii in privinta consumabilelor.

Ne gasiti in :

 - Complexul Studentesc, Timisoara, Str. Caras, Nr. 8.

 - Iulius Mall Timisoara, Parter, vizavis de Supermarket Auchan

 - Shopping City Timisoara

Echipa noastra

Echipa noastra cauta tot timpul solutii cat ma bune pentru clientii nostri, studiaza piata incercand sa oferim solutia cea mai buna in timpul cel mai scurt si la o calitate ridicata.

Informatii

Oferim clientilor seriozitate si promptitudine in serviciile nostre.

Produse oferite:

Consumabile Originale (OEM) - pentru aproape toate echipamentele de printare si copiere existente in piata.

Consumabile Compatibile (non OEM) - pentru o mare parte a echipamentelor de printare si copiere existente in piata.

Incarcare de cartuse toner si cerneala - pentru cea mai mare parte din consumabile existente in piata folosim cerneala / praf toner dedicate pentru consumabilul intrat in magazinul nostru. Cartusele care sunt prevazute cu chip, este la fiecare reincarcare inlocuit. La fiecare operatiune de incarcare a cartusului cerneala este golit si verificat daca duzele cartusului nu sunt infundate. Daca duzele sunt infundate, cartusul este trecut printr-un procedeu de curatare / desfundare (80 % din cartusele curatate / desfundate reusesc). La cartusele toner incarcarea se face abia dupa ce cartusele sunt golite si verificate componentele pentru a gasi defecte ale acestuia (cilindru, rola magnetica, role presoare, lamele de curatare, etc..), dupa care se efectueaza incarcarea.

De asemenea oferim servicii de printare si copiere a documentelor si pozelor.